За партньори

Кои сме НИЕ

ARTECO design е плод на иновативното мислене на група млади и амбициозни хора, водени от идеята за красота, качество и дизайн. Така компанията беше създадена преди повече от 4 години, с цел да предлага комплексни решения в областта на широкоформатния дигитален и еко печат за външна реклама и вътрешно оформление. Нашето ателие, в което се създават уникални продукти, се намира в гр. София. Обордувано с машини на световно признатия лидер в печата Hewlett-Packard, притежаващ международен сертификат за безопасност и природосъобразност на своите бои и мастила, изработваме всеки един от нашите продукти.

Нашият екип е изграден от внимателно подбрани професионалисти с дългогодишен опит в сферата на полиграфията, както и хора с изключителни артистични заложби. Тази уникална комбинация ни дава възможност да бъдем Вашия доверен партньор за осъществяването на личните Ви и бизнес желания, потребности и високи изисквания.

Под зоркото око и прецизни насоки на нашия водещ художник и артист, нашия екип създава висококачествени продукти, които Вие имате възможността да персонализирате спрямо Вашия уникален вкус и дизайн на помещенията. Като финален щрих към Вашата поръчка ние можем да добавим докосването на артист-художник – създавайки неповторимо ръчно рисувано творение само за Вас!

За вашия бизнес

За Вашия Бизнес ние от ARTECO design сме готови да се докажем като Вашия доверен партньор в следните направления:

  • Физически магазини– Предоставяме Ви мостри и каталог на нашите продукти. Възползвате се от преференциални цени и напълно безплатна реклама от нашия сайт посредством банери с информация за Вас.
  • Онлайн магазини – Предоставяме Ви цялото ни портфолио посредством XML таблица и ползвате специални отстъпки за партньори
  • Хотели, ресторанти и бизнес помещения – За Вашия интериор ние можем да изработим фототапети, картини, декоративни пана,  декорации за шкафове и стъкла и много други. Всичко може да бъде съобразено с цялостния дизайн на Вашия хотел, ресторант или офис;
  • Рекламни материали – Тук имате невероятната възможност, на едно място да поръчате всички видове печатни рекламни материали за Вашия бизнес, офис, заведение или лично за вас.
  • Външна реклама – Искате да Ви забележат, да Ви виждат зад всеки ъгъл, на всяка витрина, спирка или кола. Заложете на силна външна реклама с нашите предложения и покажете мащабите на Вашия бизнес.
  • Сублимация – Сублимационният печат е подходящ, както за индивидуални бройки, така и за по-големи тиражи текстилни изделия и сувенири. Гарантираме пълноцветни, ярки и устойчиви изображения. Могат да бъдат поставяне върху различни материали, така че да изпълним Вашето желание.
  • Здравни заведения – Ние използваме единствените бои съобразени с изискванията на такъв тип заведения и можем да предложим всякакъв вид интериорни решения включително печат на огнеупорни тапети.

За дизайнери

Имате възможността да включите продукти от нашето непрекъснато растящо портфолио към Вашите предлагани дизайни. Така клиентите Ви ще бъдат заинтригувани от нови идеи и възможности, а Вие ще можете да им предложите нещо уникално.

Ние предлагаме множество различни решения като материали, размери и форми на продуктите – общо над 40 000 вариации. Също така можем да изработим уникален продукт, който да бъде предлаган само и единствено от Вас.