Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Белият кон “Газела” от Анри дьо Тулуз-Лотрек

66.90лв.79.90лв.

  • Канава (платно), опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
  • Канава (платно) от 100% памук, опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
  • 58x70
Clear
  • Допълнителни опции към продукта

    • 0 лв.
    • 30 лв.
    • 60 лв.

Описание

Анри Мари Реймон дьо Тулуз-Лотрек (24 ноември 1864 – 9 септември 1901) е известен френски художник от втората половина на 19 век, представител на постимпресионизма. Художникът прилага особена живописна техника, смятана за изобретение на неговия съвременник Федерико Зандоменеги. Състои се в полагане на мазки от силно разредени с терпентин маслени бои върху платно или картон. Най-често не се ползва подготвителна рисунка. По този начин се запазва свежестта и непосредствеността на творбата. Част от ефекта е прозиращия под боите картон или платно, чийто цвят обикновено не е бял. Сюжети на творбите му стават кабаретата, техните постоянни посетители и артистите. Любими персонажи за него са танцьорите. Тулуз-Лотрек започва да става популярен с плакатите си за „Мулен Руж“ и други увеселителни заведения.

ИЗБОР НА МАТЕРИАЛ И РЪЧЕН РЕЛЕФ

Канава(платно), опъната на подрамка с дебелина 30мм Канава(платно) от 100% памук, опъната на подрамка с дебелина 30мм Добавете ръчен релеф към Вашата картина
Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – поликотън.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – 100% памук.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Като финален щрих към Вашата картина нашият артист-художник може да създаде неповторимо ръчно рисувано творение само за Вас. Използваме прозрачна художническа боя за релеф и блясък, която подсилва въздействието без да нарушава автентичността на картината!

Разликата между двата варианта канава е в състава на материала. Канавата е платно, покрито със специален импрегнант, за да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, използвано от художниците за рисуване на картини . Поради структурата на материала изображенията изглеждат живи и обемни. Придава 3D ефект. На всяка картина с ръчен релеф се отделя индивидуално внимание! Картината придобива по-живо излъчване и се приближава максималко близо като визия и усещане до оригинала!

Additional information

Материал

,

Размер (см)