Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Булевард де Капуцини от Клод Моне

66.90лв.119.90лв.

 • Канава (платно), опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
 • Канава (платно) от 100% памук, опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
 • 55x74
 • 67x90
 • 77x103
Clear
 • Допълнителни опции към продукта

  • 0 лв.
  • 30 лв.
  • 60 лв.

Описание

Клод Моне, роден като Оскар Клод Моне, е френски художник, основател, водач и непоколебим защитник на стила импресионизъм. Считан е за модел на импресионист, тъй като неговото отдаване на идеалите на импресионизма не се променя през цялата му продължителна кариера. За това допринася и фактът, че една от неговите картини („Импресия, Изгряващо слънце“, Париж, 1872) дава и името на движението. Роден е в Париж на 14 ноември 1840 г. на петия етаж на улица Лафит. Той е вторият син на Клод Адолф Моне и Луис Юстен Обре Моне. Родителите му са второ поколение парижани, но през 1845 година се преселват в Льо Хавър в Нормандия. Кръщението му се извършва на 20 май в църквата „Нотър Дам дьо Лорет“ и му е дадено името Оскар Клод, но приятелите му го наричат само Оскар. Майка му е певица, а баща му – бакалин. Адолф иска сина му да влезе в семейния бизнес, но Клод желае да стане художник.

ИЗБОР НА МАТЕРИАЛ И РЪЧЕН РЕЛЕФ

Канава(платно), опъната на подрамка с дебелина 30мм Канава(платно) от 100% памук, опъната на подрамка с дебелина 30мм Добавете ръчен релеф към Вашата картина
Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – поликотън.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – 100% памук.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Като финален щрих към Вашата картина нашият артист-художник може да създаде неповторимо ръчно рисувано творение само за Вас. Използваме прозрачна художническа боя за релеф и блясък, която подсилва въздействието без да нарушава автентичността на картината!

Разликата между двата варианта канава е в състава на материала. Канавата е платно, покрито със специален импрегнант, за да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, използвано от художниците за рисуване на картини . Поради структурата на материала изображенията изглеждат живи и обемни. Придава 3D ефект. На всяка картина с ръчен релеф се отделя индивидуално внимание! Картината придобива по-живо излъчване и се приближава максималко близо като визия и усещане до оригинала!

Additional information

Материал

,

Размер (см)

, ,