Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Картина с изображение по ваш избор и възможност за ръчно рисуване

24.90лв.229.90лв.

 • N - 36x24см
 • XS - 60х40см
 • S - 90х60см
 • M - 120х80см
 • L - 150х100см
 • XL - 180х120см
 • Канава (платно), опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
 • Канава (платно) от 100% памук, опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
Clear
 • Допълнителни опции към продукта

  • 0 лв.
  • 30 лв.
  • 60 лв.

Описание

Предлагаме на вашето внимание продукт с изображение по ваш избор и възможност за финиш с безцветен релеф или рисуване с акрилни бои от художник.

Бъдете уникални с картина с вашия лик, семейна снимка, домашен любимец или друг кадър, който ви е впечатлил. Или просто искате да си направите картина от поредното селфи на плажа? Ние ще изработим за вас висококачествен продукт, който да разкраси вашия дом или офис.

Прикаченият файл трябва да бъде поне 2MB или 2000px ширина

Можем да ви предложим и други размери по ваш избор, както и различни форми на картинините.

Изберете вашия уникален дизайн изразяващ индивидуалния Ви стил.

Нашите картини са специално подбрани от екип експерти, следвайки световни тенденции на интериорни дизайнери в обзавеждането.

Разполагаме с високотехнологично производствено оборудване, което ни позволява да изработим вашия продукт с най-високо качество, в най-кратко време, на най-добра цена!

Всяка една поръчка се изработва от екип опитни професионалисти с грижа към най-малкия детайл.

Всички продукти на Arteco Design са с бои и мастила от световно признатия лидер в печата Hewlett-Packard и притежават международен сертификат за безопасност и природосъобразност. Мастилата от серията HP Latex са напълно безвредни за вас и вашите деца – използват се в детски градини, ясли и училища. Предлагат най-добрите цветове и устойчивост независимо от атмосферните условия.

Може да изберете от предложените от нас размери, форми и материали, както и да направите изцяло индивидуална поръчка. При желание за други размери, форми или снимка по ваш избор, моля изпратете запитване на [email protected] или на тел: 0884 50 50 11

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Продуктът се предлага стандартно в 6 различни размера.

Размер N – 36×24 Размер XS – 60×40 Размер S – 90×60
Размер M – 120×80 Размер L – 150×120 Размер XL – 180×120

ИЗБОР НА МАТЕРИАЛ(вид платно)

Предлагаме 2 варианта на канава:

Канава(платно), опъната на подрамка с дебелина 30мм Канава(платно) от 100% памук, опъната на подрамка с дебелина 30мм
Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – поликотън. Канавата се опъва върху дървена подрамка с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – 100% памук. Канавата се опъва върху дървена подрамка с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта.

Разликата между двата варианта канава е в състава на материала. Канавата е платно, покрито със специлен импрегнант, за да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, използвано от художниците за рисуване на картини . Поради структурата на материала изображенията изглеждат живи и обемни. Придава 3D ефект.

Additional information

Размер

, , , , ,

Материал

,