Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Процесията на троянския конник в Троя от Джовани Батиста Тиеполо

66.90лв.172.90лв.

 • Канава (платно), опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
 • Канава (платно) от 100% памук, опъната на дървена подрамка с дебелина 30мм
 • 100x59
 • 117x69
 • 143x84
 • 82x48
Clear
 • Допълнителни опции към продукта

  • 0 лв.
  • 30 лв.
  • 60 лв.

Описание

Джовани Батиста Тиеполо, наричан също Джанбатиста или Джамбатиста Тиеполо, е италиански художник. Автор на мащабни проекти, той е последният от големите художници на Венецианската република. С нововъведенията си в традиционния бароков стил, той е сред предшествениците на стила рококо. През  17. век в Италия добива широко разпространение стенната живопис, изпълваща огромните плоскости в архитектурата на Барока – църкви и дворци. Това дава възможност за изява на монументално-декоративния талант на Тиеполо. Стилът му се отличава с богат колорит, с майсторски построена композиция, включваща множество раздвижени фигури. През  1761 г. Карлос III поръчва на художника огромен стенопис, който да краси тавана на тронната зала в кралския дворец в Мадрид. Темата е „Прослава на Испания“. Работейки в Испания, Тиеполо влиза в конфликт с Антон Рафаел Менгс, предизвикан от завистта на последния. Тиеполо умира в Мадрид на 27 март 1770 година. След смъртта му, той е обявен за последния „олимпийски“ художник на Венецианската република.

ИЗБОР НА МАТЕРИАЛ И РЪЧЕН РЕЛЕФ

Канава(платно), опъната на подрамка с дебелина 30мм Канава(платно) от 100% памук, опъната на подрамка с дебелина 30мм Добавете ръчен релеф към Вашата картина
Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – поликотън.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Канавата е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Състав – 100% памук.Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3см. Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта. Като финален щрих към Вашата картина нашият артист-художник може да създаде неповторимо ръчно рисувано творение само за Вас. Използваме прозрачна художническа боя за релеф и блясък, която подсилва въздействието без да нарушава автентичността на картината!

Разликата между двата варианта канава е в състава на материала. Канавата е платно, покрито със специален импрегнант, за да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, използвано от художниците за рисуване на картини . Поради структурата на материала изображенията изглеждат живи и обемни. Придава 3D ефект. На всяка картина с ръчен релеф се отделя индивидуално внимание! Картината придобива по-живо излъчване и се приближава максималко близо като визия и усещане до оригинала!

Additional information

Материал

,

Размер (см)

, , ,