Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Пъзел Gibsons от 1000 части – Живота в провинцията, Стив Крисп

29.99лв.

Има нещо романтично и красиво, което животът в провинцията излъчва. Художникът Стив Крисп улавя с лекота чара на селата и го пресъздава по неповторим начин в своите картини, които Gibsons превръщат в уникални пъзели.

Описание

Има нещо романтично и красиво, което животът в провинцията излъчва. Художникът Стив Крисп улавя с лекота чара на селата и го пресъздава по неповторим начин в своите картини, които Gibsons превръщат в уникални пъзели. Подарете си часове, прекарани в забавление и спокойствие, като подреждате този пъзел от 1000 части. Размерите на изображението в подреден вид са 68 x 49 сантиметра.
Стив Крисп (Steve Crisp) 
Англичанинът Стив Крисп учи в престижното училище по изкуства “Свети Мартин” в Лондон и го завършва в края на 70-те. Именно тогава много млади студенти завършват колежи и излизат на “сцената” с нови стилове и идеи. Стив е абсолютен пример за това. Постепенно той става световноизвестен и е носител на няколко международни награди за илюстрации. С голям и разнообразен каталог от произведения, особено от периода 80-90-те години, Стив показва, че може да се адаптира към променящите се нужди от илюстрации. Става дума за възможностите, които дава цифровото рисуване. Днес много от удивителните картини на Стив са превърнати в пъзели, които са с невероятно качество.

Additional information

puzzlesize

puzzlebrand

puzzleprednaznachenie

puzzlematerial

puzzle-tipove-puzzle

puzzle-tip-kartinka

,

puzzle-broi-chasti