Стикер за стена – 630

Поръчай по телефона - 0884 50 50 11

Стикер за стена – 630

7.90лв.14.90лв.

  • 100x47
  • 40x19
  • 60x28
  • 80x38
Clear
СЕП: 630-S100SN Категория:

Описание

Стикерите са изключителен вариант за семпла и стилна декорация на достъпни цени. Подходящи са както за хол и кухня, така и за детска стая или спалния. Монтират се лесно и се предлагат на два вида фолио с различна дебелина и сила на лепителния слой. Като производители ние можем да Ви предложим персонализирани размери, цветове и стикери изработени по Ваша идея.

 

Артеко работи само с фолиа на лидера в бранша Orafol. Дългогодишното партньорство ни доказа, че Orafol няма еквавилент на качество на пазара. Стикерите се предлагат изработени на два вида винил. Обикновенното фолио е с дебелина 100 микрона и сила на залепване 16N, докато лукс фолиото е с дебелина 150 микрона и 6N сила на залепване. И двата вида материал залепват изключително добре за вашата стена. Разликата в лепилният слой и използването на полиакрилатно лепило при луксозното фолио позволяват по-лесното му залепване и отстраняване без остатъци по вашата стена.

 

Начин на монтиране:

 

Вашият стикер пристига грижливо изрязан. Върху горната повърхност е залепена така наречената транспортна лента, която е прозрачната част от вашия артикул. Разделяте леко транспортната лента от подложка с диагонално движение при, което стикера трябва да остане залепен за нея. След това поставяте стикера на предварително избраното място и започвате да притискате с пластмасова шпатула силно за стената. След като сте залепили целия стикер внимателно отлепвате транспортната лента от него пак с диагонално движение. Ако част от стикера остане на лентата, а не на стената можете да я залепите пак и да притиснете по-хубаво.

Additional information

Размер

100×47, 40×19, 60×28, 80×38